26.04.2012 Master Data Management (Data Pool) seminar and meeting with solution providers

Place: Radisson Blu Latvia Hotel, Elizabetes 55, Riga

Language: English

=========



Agenda (Agenda is subject to changes):

13:30 – 17:30 Retailers and manufacturers & industry associations meetings with solution providers (only one solution provider at the time). Others will be asked to leave the room, thank you for understanding!

The questions for solution providers will include the following:

- a. Data quality control and validation of data entered in the system (What data quality checks are performed once vendor submits the item data?)
- b. What is the proposed business model for the Baltic countries? How could the cost model for retailers and for suppliers look like?
- c. Support for users in the Baltic market? Would there be any 'Helpdesk' or support team in each of the three Baltic countries?

13:30 Meeting (interview 1h) of the provider # 1 SA2/Worldsync

14:30 Technical/Coffee break (10 mins)

14:40 Meeting (interview 1h) of the provider # 2 Edisoft

15:40 Technical/Coffee break (20 mins)

16:00 Meeting (interview 1h) of the provider # 3 Saphety

17:00 Technical/Coffee break (10 mins)

17:10 Summary of the Day and decision about next steps (*Calling data synchronization working group, pilot projects, defining necessary functions and service levels of data pool, evaluation of existing solutions, alignment of attributes, choosing data pool and business model*).

17:30 Closure

Participation (Free of Charge by Invitations): Register here!

General Terms and Conditions

Limited space: 54

More information: Call +37126546645 Email: info@ecr-baltic.org